Show simple item record

dc.contributor.authorKrõvko, Aljona
dc.contributor.otherSaar, Indrek, juhendaja
dc.contributor.otherSisekaitseakadeemia. Finantskolledž
dc.date.accessioned2019-06-10T07:11:46Z
dc.date.available2019-06-10T07:11:46Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://digiriiul.sisekaitse.ee123456789/2233
dc.descriptionSissejuhatus ; 1. Frantsiisi ärimudel ; 1.1. Frantsiisi olemus ja liigid ; 1.2. Frantsiisi ärimudeli tugevused ja nõrkused ; 2. Toitlustussektoris tegutsevate ettevõtjate eelistused ja ettevõtete finantsnäitajad ; 2.1. Eesti toitlustussektor ning selles tegutsevate ettevõtjate arvamus frantsiisi ärimudelist ; 2.2. Toitlustussektori ettevõtete finantsnäitajad ; Kokkuvõte ; Summary ; Viidatud allikate loetelu ; Lisa 1. Intervjuu küsimused frantsiisiandjale ; Lisa 2. Intervjuu küsimused frantsiisivõtjatele ; Lisa 3. Intervjuu küsimused ettevõtjatele, kes frantsiisi ärimudelit ei kasutaet_EE
dc.description.abstractEesti toitlustussektoris tegutsevate ettevõtjate arv suureneb pidevalt. Tiheda konkurentsi tõttu eelistavad mõned ettevõtjad turule siseneda frantsiisi ärimudelit kasutades, mis annab neile konkurentidega võrreldes eelise. Lõputöö eesmärgiks on välja selgitada frantsiisi ärimudeli valikut mõjutavad tegurid toitlustussektoris Eestis.et_EE
dc.language.isootheret_EE
dc.publisherSisekaitseakadeemiaet_EE
dc.subjectfrantsiiset_EE
dc.subjecttoitlustusettevõttedet_EE
dc.titleFrantsiisi ärimudeli kasutamine Eesti toitlustussektoriset_EE
dc.title.alternativeUsage of the Franchise Business Model in the Estonian Catering Fieldet_EE
dc.typeThesiset_EE


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record