• Eesti
    • English
View Item 
  •   Digiriiul
  • Üliõpilastööd/Theses
  • Finantskolledž (1996-...)
  • View Item
  •  
  • Üliõpilastööd/Theses
  • Finantskolledž (1996-...)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Frantsiisi ärimudeli kasutamine Eesti toitlustussektoris

Thumbnail
View/Open
lõputööd (816.6Kb)
Date
2019
Author
Krõvko, Aljona
Metadata
Show full item record
Abstract
Eesti toitlustussektoris tegutsevate ettevõtjate arv suureneb pidevalt. Tiheda konkurentsi tõttu eelistavad mõned ettevõtjad turule siseneda frantsiisi ärimudelit kasutades, mis annab neile konkurentidega võrreldes eelise. Lõputöö eesmärgiks on välja selgitada frantsiisi ärimudeli valikut mõjutavad tegurid toitlustussektoris Eestis.
Description
Sissejuhatus ; 1. Frantsiisi ärimudel ; 1.1. Frantsiisi olemus ja liigid ; 1.2. Frantsiisi ärimudeli tugevused ja nõrkused ; 2. Toitlustussektoris tegutsevate ettevõtjate eelistused ja ettevõtete finantsnäitajad ; 2.1. Eesti toitlustussektor ning selles tegutsevate ettevõtjate arvamus frantsiisi ärimudelist ; 2.2. Toitlustussektori ettevõtete finantsnäitajad ; Kokkuvõte ; Summary ; Viidatud allikate loetelu ; Lisa 1. Intervjuu küsimused frantsiisiandjale ; Lisa 2. Intervjuu küsimused frantsiisivõtjatele ; Lisa 3. Intervjuu küsimused ettevõtjatele, kes frantsiisi ärimudelit ei kasuta
Collections
  • Finantskolledž (1996-...)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
 

 

Browse

All of DigiriiulCommunitiesBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback