• Eesti
    • English
Vaata 
  •   Digiriiul
  • Üliõpilastööd/Theses
  • Finantskolledž (1996-...)
  • Vaata
  •  
  • Üliõpilastööd/Theses
  • Finantskolledž (1996-...)
  • Vaata
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Frantsiisi ärimudeli kasutamine Eesti toitlustussektoris

Thumbnail
Vaata/Ava
lõputööd (816.6Kb)
Kuupäev
2019
Autor
Krõvko, Aljona
Metadata
Näita täielikku nimetuse kirjet
Kokkuvõte
Eesti toitlustussektoris tegutsevate ettevõtjate arv suureneb pidevalt. Tiheda konkurentsi tõttu eelistavad mõned ettevõtjad turule siseneda frantsiisi ärimudelit kasutades, mis annab neile konkurentidega võrreldes eelise. Lõputöö eesmärgiks on välja selgitada frantsiisi ärimudeli valikut mõjutavad tegurid toitlustussektoris Eestis.
Kirjeldus
Sissejuhatus ; 1. Frantsiisi ärimudel ; 1.1. Frantsiisi olemus ja liigid ; 1.2. Frantsiisi ärimudeli tugevused ja nõrkused ; 2. Toitlustussektoris tegutsevate ettevõtjate eelistused ja ettevõtete finantsnäitajad ; 2.1. Eesti toitlustussektor ning selles tegutsevate ettevõtjate arvamus frantsiisi ärimudelist ; 2.2. Toitlustussektori ettevõtete finantsnäitajad ; Kokkuvõte ; Summary ; Viidatud allikate loetelu ; Lisa 1. Intervjuu küsimused frantsiisiandjale ; Lisa 2. Intervjuu küsimused frantsiisivõtjatele ; Lisa 3. Intervjuu küsimused ettevõtjatele, kes frantsiisi ärimudelit ei kasuta
Kollektsioon
  • Finantskolledž (1996-...)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontakt | Tagasiside
 

 

Sirvi

Kogu Digiriiul SisukaartAastaAutoridPealkirjadMärksõnadSelles kollektsioonisAastaAutoridPealkirjadMärksõnad

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontakt | Tagasiside