Näita lihtsat nimetuse kirjet

dc.contributor.authorKannel, Liina
dc.contributor.otherJärvet, Tanel, juhendaja
dc.contributor.otherSisekaitseakadeemia. Politsei- ja Piirivalvekolledž
dc.date.accessioned2019-05-30T11:38:28Z
dc.date.available2019-05-30T11:38:28Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://digiriiul.sisekaitse.ee123456789/2213
dc.descriptionSissejuhatus ; 1. Tõendamine. ; 1.1. Tõendamise olemus. ; 1.2. Tõend ja tõendi liigid. ; 1.3. Narkokuritegude tõendamine. ; 2. Narkokuritegude tõendamine Eestis 2004 ja 2012. ; 2.1. Narkokuritegude 2004. ja 2012. aasta üldmenetluse otsuste analüüs. ; 2.2. Narkokuritegude tõendamise metoodika. ; 2.3. Narkokuritegude tõendamise raskused ning ettepanekud menetluse parendamiseks. ; Kokkuvõte ; Lisad.
dc.description.abstractASUTUSESISESEKS KASUTAMISEKS MÄRGE AEGUS 01.04.2018. AUTOR EI SOOVI, ET TÖÖ OLEKS KÄTTESAADAV E-KESKKONNAS.et_EE
dc.description.abstractKäesoleva lõputöö eesmärgiks oli anda teooria põhjal ülevaade otsestest ja kaudsetest tõenditest, analüüsida Eesti menetluspraktikat narkokuritegude asjade tõendamisel ning koostada ettepanekud menetluse parendamiseks. Käesoleva lõputöö autor kasutas uuringu läbiviimiseks kirjanduse analüüsi, ekspertintervjuusid ja kohtulahendite analüüsi. Kaudne tõend on tõend, mille sisuks on teave, mis ei kajasta kuriteo tehisolu ennast, kuid võimaldab teha olulisi järeldusi sellega seotud muude asjaolude kohta. Analüüsi tulemusena selgus, et kõige enam kasutatakse kaudse tõendina läbiotsimisel, kahtlustatava kinnipidamisel või sündmuskoha vaatlusel leitud käitlemisele viitavaid muid esemed. Nendeks esemeteks võib olla näiteks minigripp kilekotid, digitaalkaalud ning märkmepaberid käsikirjaliste kirjetega. Uuringust selgus, et narkokuritegude talituse töötajatele tuleks tutvustada koolitustel, milliseid kaudseid tõendeid on narkokuritegude puhul kohtuotsustes aktsepteeritud.
dc.language.isootheret_EE
dc.publisherSisekaitseakadeemiaet_EE
dc.subjectnarkosüüteodet_EE
dc.subjectuurimine (jur.)et_EE
dc.titleNarkokuritegude tõendamine kaudsete tõenditegaet_EE
dc.title.alternativeProof of drug crimes with indirect evidenceset_EE
dc.typeThesiset_EE


Failid selles nimetuses

Thumbnail

Nimetus asub järgmis(t)es kollektsiooni(de)s:

Näita lihtsat nimetuse kirjet